vineri, 23 decembrie 2016

Sărbătorile, duşmanul kilogramelor în plus?

Daca stam sa ne gandim putin, sarbatorle de iarna sunt un dusman al greutatii noastre. Cei care se tem ca nu se vor putea abtine de la mancare si se vor rasfata cu orice preparat culionar, ar trebui sa fie cosntienti ca la un moment dat organismul lor va avea de suferit.

Este drept sa mancam din preparatele gatite fie de catre noi, fie de catre parinti sau bunici. Secretul consta in a stii cum sa mancam. Totul e simplu. Tinand cont de ceva sfaturi legate de alimentatie, nu ne pitea plange anul viitor ca ne trebuie alte zeci de diete pentru a slabi, iar noi nu mai stim ce sa incercam.


Atenţie la ce mănâncaţi!
Carbohidraţii simpli nu îi amesteca cu grăsimile. Dacă vrei să nu te îngraşi, atunci evită a face combinaţii de genul mămăligă cu smântână, cartofi sau pâine cu carne de porc grasă. La sfârşitul fiecărei mese NU consuma dulciuri, precum cozonacul. Mai bine este să fie luat ca şi gustare.

Să aveţi un “preparat la sigur”
Fie că voi organizaţi masa, fie ca vă duceţi in vizita, puteti oricand sa scoateti la inaintare un “preparat de siguranta”. De ajutor va poate fi un ’’platou verde’’ stropit cu puţin ulei de măsline. Este numai bun fie că primiti musafirii, fie că mergeti în vizită.
Spre exemplu, o salată cu de toate sau un platou cu multe verdeţuri stropite cu puţin ulei de măsline. Este simplu şi sănătos.Cu siguranta o sa va surprindeti invitaţii!

Va ofer ’’cadou’’ acest articol. O sa va fie de mare folos, daca vreti sa aveti grija de silueta dumneavoastra.

Sarbatori pline de iubire si sanatate sa aveti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu