vineri, 4 decembrie 2015

Pregătește pentru Crăciun o salată cu portocale


Pentru mine sărbătorile de iarnă înseamnă bradul împodobit în familie, miros de cozonaci și de turtă dulce, de vin fiert cu scorțișoară și felii de portocale, masa luată împreună cu rudele și prietenii dragi. Anul trecut am pregătit ca garnitură pentru cina de Crăciun o salată minunată cu piept de pui și portocală (că tot e sezonul portocalelor). Credeam că nu va avea trecere la invitați, dar a fost foarte apreciată și mâncată rapid.

Este o rețetă ieftină, ușor de preparat și sănătoasă, pe care o vor iubi și copiii. Portocalele sunt ușor de digerat și ne încarcă organismul cu energie și cu vitamina C. Unde mai pui că este foarte potrivită pentru persoanele aflate la dietă. Vă las rețeta mai jos în cazul în care doriți să o pregătiți și voi Crăciunul acesta.

Ingrediente: o portocală, un pumn de broccoli, două roșii, un ardei gras, o jumătate de palmă de piept de pui (fiert, la cuptor sau pe grătar), sare și piper. Se taie cubulețe toate ingredientele, se amestecă într-un castron și se condimentează cu sare și piper, după gust.

Și, dacă vreți să fiți și mai aventuroși cu meniul de Crăciun, puteți încerca și salatele de aici. :P

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu