Pentru mine
sărbătorile de iarnă înseamnă bradul împodobit în familie, miros de cozonaci și
de turtă dulce, de vin fiert cu scorțișoară și felii de portocale, masa luată
împreună cu rudele și prietenii dragi. Anul trecut am pregătit ca garnitură pentru
cina de Crăciun o salată minunată cu piept de pui și portocală (că tot e
sezonul portocalelor). Credeam că nu va avea trecere la invitați, dar a fost foarte
apreciată și mâncată rapid.
Este o rețetă
ieftină, ușor de preparat și sănătoasă, pe care o vor iubi și copiii. Portocalele
sunt ușor de digerat și ne încarcă organismul cu energie și cu vitamina C. Unde
mai pui că este foarte potrivită pentru persoanele aflate la dietă. Vă las
rețeta mai jos în cazul în care doriți să o pregătiți și voi Crăciunul acesta.
Ingrediente: o
portocală, un pumn de broccoli, două roșii, un ardei gras, o jumătate de palmă
de piept de pui (fiert, la cuptor sau pe grătar), sare și piper. Se taie
cubulețe toate ingredientele, se amestecă într-un castron și se condimentează
cu sare și piper, după gust.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu