marți, 20 septembrie 2016

Dietele de detoxifiere de toamnă, ideale in ’’lupta’’ cu kilogramele in plus

M-am tot gandit zilele astea ce cure de detoxifiere ar fi mai bune si sanatoase. Cum vara a trecut si poate ca multi dintre voi nu au avut timp si nici ambitia necesara pentru a slabi, o detoxifiere de toamna ar fi buna.
 Kilogramele s-au depus, dar si placerile culinare au fost pe masura.
Nu e problema, toamna aceasta putem slabi. Timpul nu e inca pierdut.
Am gasit aici doua diete de detoxifiere de toamna care sunt foarte bune si multi pare sa fi incercat. Odata ce incerci aceste doua cure iti cureti organismul de depozitul nedorit de toxine si te ambotionezi sa incepi regimul de slabit la care tot te-ai gandit de vremuri bune.
Detoxifiere cu prune - prunele se consumă cu 30 de minute înainte de mesele principale, fie sub formă de suc (un pahar înainte de fiecare masă). Totodată, se pot mânca 8-10 prune dimineaţa, înainte de micul dejun sau se pot mânca şi prune uscate (2 căni pe zi). Se poate folosi şi infuzia din flori de prun. Într-o cană cu lapte fiert se pune 1 linguriţă de plantă şi se bea cald. Acestă cură se poate ţine timp de 4 zile.

Detoxifiere cu supă varză – este cea mai indicată şi folosită. Te ajută să scapi rapid de kilograme încă dinainte de a începe regimul de slăbit propriu-zis şi chiar îţi menţine sănătatea organismului.  Cura ţine 7 zile. În această săptămână întreaga alimentaţie implică un consum considerabil de varză crudă sau gătită (îndeosebi sub forma de supă).

Tu ce diete de detoxifiere de toamna ai incercat pana acum?

 O toamna frumoasa sa aveti! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu